Befasi: Majk dhe Majlinda Zeka lajmërohen nga e njëjta dhomë – u ribashkuan pas disa vitesh

Mund të ju duket befasi, por reperi Majk dhe Majlinda Zeka janë ribashkuar sërish

Dyshja kanë së bashku një djalë, derisa Majlinda në të kaluarën e akuzonte se Majku nuk po e pranon atësinë.

Por, Majk dhe Majlinda si duket kanë lënë problemet që kishin në të kaluarën dhe tani janë rikthyer në krahët e njëri-tjetrit.

Të dy kanë postuar fotografi nga i njëjti vend në rrjete sociale dhe kjo lë të kupton se Majk dhe Majlinda janë ribashkuar.

Këto storie të cilat janë publikuar në Instagram besohet të jenë bërë në Brezovicë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *