E FUNDIT/ Numurimi drejt fundit: Rezultatet e 97.75% të votave të numëruara

Nga përpunimi i rezultateve të 97.75 % të votave, koalicioni “Mundemi” i udhëhequr nga LSDM-ja prin me 35.86 përqind, VMRO-DPMNE me 34.54 përqind, BDI me 11.68 përqind, dhe koalicioni ASH- Alternativa me 8.81 përqind. Partia e Majta ka 4,09 përqind, PDSH 1.57 përqind dhe Integra 1.33 përqind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *