Me bikini dhe poza të nxehta: Kylie Jenner për pak orë mori më shumë se 11 milionë pëlqime

Pasi e lansoi koleksionin e ri të make-up nga marka e saj Kylie Cosmetics, Kylie Jenner ka rritur interesin për profilin e saj në Instagram tek publiku i gjerë në këtë rrjet social me një set fotografish të nxehta në të cilat ajo provokon teksa pozon me bikini super s#*si.

Kylie postoi pesë fotografi të shkrepura pranë pishinës në vilën e saj luksoze, fotografi këto me të cilat mori mbi 11 milion pëlqime në profilin e saj në Instagram.

Fakti është që pamja fizike e Kylie është produkt i një numri të madh të operacioneve plastike, nga të cilat ajo nuk e fsheh që injekton Botox në trupin e saj, për të mos përmendur pjesën tjetër të operacioneve kozmetike.

Por padyshim që shoqëria e sotme kultivon një tërheqje pohuese ndaj këtij lloji të estetikës, kur mbështet me aq zell dhe ndjek figura publike të rangut të Kylie.

Ndryshe ajo vazhdon të jetë në rangun e më të pasurve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *