Nora Istrefi me bi ki ni në vlerë rreth 200 euro

Nora Istrefi edhe për bik i ni paguan shumë. Këngëtarja e njohur shqiptare, Nora Istrefi, ka nisur pushimet pavarësisht rrezikut të përhapjes të virusit Covid-19

Në det po shoqërohet nga mikja e saj më e mrië, vajza Renee, shkruan lajmi.net. Nora nga pushimet i ka publikuar disa foto në të cilat duket s e k si në bi k i ni, më pas doli çmimi i tyre dhe nuk është i ulët.

Bi ki nibt e këngëtares shqiptare kushtojnë 195 euro ndërsa sandalet 575 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *