Shqiptarët e dërgojnë Maqedoninë në Kampionatin Evropian

Kombëtarja e Maqedonisë së Veriut sonte ka arritur të shënojë fitore kundër GJEORGJISË.

Në pjesën e parë nuk pati aksione të shumta dhe lojë interesante, ndërsa në pjesën e dytë goli e shënoi Goran Pandev me ndihmën e Elmaz.

Me këtë fitore Maqedonia e Veriut do të luaj në Kampionatin Evropian.

Por, nuk duhet harruar se në këtë rrugë të gjatë kontributin më të madh e dhanë lojtarët shqiptarë, të cilët përbëjnë më tepër se gjysmën e ekipit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *